T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Isparta İl Sağlık Müdürlüğü

T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Isparta İl Sağlık Müdürlüğü

Yoğun Bakım Hizmetleri İyileştirme Süreçleri Bölge Toplantısı

Güncelleme Tarihi: 08/01/2019

Isparta İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Koordinatörlüğü’nde "Antalya-Burdur-Isparta ili başkanlıkları ve yoğun bakım sorumlularının katılımı ile ilimizde  Yoğun Bakım Hizmetleri İyileştirme Süreçleri Bölge Değerlendirme Toplantısı" Isparta Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirilmiştir.

Isparta İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Mehmet Zafer DİRİK tarafından Isparta il merkezi ve ilçelerinde faaliyet gösteren yoğun bakımların durumu ve işleyişi hakkında sunum yapılmıştır. Görüş ve önerilere yer verilmiş olup; ekipte yer alan yoğun bakım sorumlu hekimleri ile karşılıklı istişarede bulunulmuştur.

Toplantı sonrasında Şehir  Hastanesi Yoğun Bakım Servisleri ziyaret edilmiş ve katılımcılara işleyişi hakkında bilgiler verilmiştir.