Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı Aydın'da Yapıldı
23 Kasım 2018

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Aydın’da gerçekleştirilen toplantıda bölgedeki beş ilin 2018 verimlilik uygulamaları hasta ve sağlık çalışanlarının hakları, sağlık bakım hizmetlerinin değerlendirilmesi, iletişim, web faaliyetleri, sağlık alanındaki istatistikler ve yoğun bakım verileri gözden geçirildi.

Kamuda zaman ve kaynak israfının önüne geçmek için dikkat çeken projelere imza atan Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğünün, Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen 2018 Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı’na, Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Uzm.Dr. Naim Ata ve Daire Başkanları ile Isparta, Aydın, Burdur, Denizli, Muğla İl Sağlık Müdürleri, sağlık tesislerinde görev yapan hastane yöneticileri ve ilgili birim sorumluları katıldı.