2022 Yılı Kasım Dönemi Isparta İli İsteğe Bağlı İl İçi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası Sonucu
09 Kasım 2022

Atanma Kurası Sonucu Yerleşenler Listesi

S.N.ADI SOYADIUNVANBRANŞGÖREV YERİYERLEŞTİRİLDİĞİ YERHİZMET PUANI
1ŞERİFE YÜREKLİHEMŞİRE SÜTÇÜLER İLÇE DEVLET HASTANESİISPARTA ŞEHİR HASTANESİ7.422
2RUMEYSA ÜSTÜNHEMŞİRE YALVAÇ DEVLET HASTANESİISPARTA ŞEHİR HASTANESİ6.703
3NESİBE KABASAKALSAĞLIK MEMURU İLK VE ACİL YARDIMSÜTÇÜLER 2 NOLU (AYVALIPINAR) ASHİISPARTA 7 NOLU ASHİ24.275
4ABDULLAH KABASAKALSAĞLIK MEMURU İLK VE ACİL YARDIMSÜTÇÜLER 2 NOLU (AYVALIPINAR) ASHİISPARTA 2 NOLU ASHİ24.849
5ALİ TEKELİSAĞLIK TEKNİSYENİİLK VE ACİL YARDIMSÜTÇÜLER İLÇE DEVLET HASTANESİSÜTÇÜLER 1 NOLU ASHİ9.173

Atanma Kurası Sonucu Yerleşemeyenler Listesi

S.N.ADI SOYADIUNVANBRANŞGÖREV YERİAÇIKLAMA
1MEHMET DEMİRALAYSAĞLIK MEMURU İLK VE ACİL YARDIMAKSU 1 NOLU ASHİTalep ettiğiniz yerde hizmet puanı esasına göre yerleştirilemediniz.
2KENAN AKARSAĞLIK MEMURU İLK VE ACİL YARDIMULUBORLU 1 NOLU ASHİTalep ettiğiniz yerde hizmet puanı esasına göre yerleştirilemediniz.
3ARZU AYSEL TÜRKCÜSAĞLIK MEMURU İLK VE ACİL YARDIMULUBORLU 1 NOLU ASHİTalep ettiğiniz yerde hizmet puanı esasına göre yerleştirilemediniz.
4MERCAN ÖZCANSAĞLIK MEMURU İLK VE ACİL YARDIMSÜTÇÜLER 2 NOLU (AYVALIPINAR) ASHİTalep ettiğiniz yerde hizmet puanı esasına göre yerleştirilemediniz.
5AYSEL SEVERHEMŞİRE SENİRKENT İLÇE DEVLET HASTANESİİlan metninin 2. maddesinde geçen; ''Dilekçe başvuru formları amirlerince imzalı ve tasdikli olacaktır. Uygun görüş ve kanaati bulunmayan dilekçeler değerlendirme dışı bırakılacaktır.'' hükmüne istinaden yerleştirilemediniz.
6HARUN DOĞANSAĞLIK MEMURU İLK VE ACİL YARDIMISPARTA 1 NOLU ASHİİlan metninin 2. maddesinde geçen; ''Dilekçe başvuru formları amirlerince imzalı ve tasdikli olacaktır. Uygun görüş ve kanaati bulunmayan dilekçeler değerlendirme dışı bırakılacaktır.'' hükmüne istinaden yerleştirilemediniz.
7RAMAZAN ÇAVDARSAĞLIK MEMURU İLK VE ACİL YARDIMISPARTA 2 NOLU ASHİİlan metninin 2. maddesinde geçen; ''Dilekçe başvuru formları amirlerince imzalı ve tasdikli olacaktır. Uygun görüş ve kanaati bulunmayan dilekçeler değerlendirme dışı bırakılacaktır.'' hükmüne istinaden yerleştirilemediniz.
8FATİME ALTINKULAKHEMŞİRE SENİRKENT İLÇE DEVLET HASTANESİİlan metninin 2. maddesinde geçen; ''Dilekçe başvuru formları amirlerince imzalı ve tasdikli olacaktır. Uygun görüş ve kanaati bulunmayan dilekçeler değerlendirme dışı bırakılacaktır.'' hükmüne istinaden yerleştirilemediniz.
9Emre EROLHEMŞİRE GELENDOST İLÇE DEVLET HASTANESİİlan metninin 2. maddesinde geçen; ''Dilekçe başvuru formları amirlerince imzalı ve tasdikli olacaktır. Uygun görüş ve kanaati bulunmayan dilekçeler değerlendirme dışı bırakılacaktır.'' hükmüne istinaden yerleştirilemediniz.
10RAMAZAN ARMAĞANSAĞLIK MEMURU İLK VE ACİL YARDIMGELENDOST 1 NOLU ASHİİlan metninin 2. maddesinde geçen; ''Dilekçe başvuru formları amirlerince imzalı ve tasdikli olacaktır. Uygun görüş ve kanaati bulunmayan dilekçeler değerlendirme dışı bırakılacaktır.'' hükmüne istinaden yerleştirilemediniz.
11ELVAN KARASOYHEMŞİRE SENİRKENT İLÇE DEVLET HASTANESİİlan metninin 8. maddesinin c) bendinde geçen; ''Sözleşmeli Aile Sağlığı Elemanı olarak çalışan personelin bu kuraya müracaatları kabul edilmeyecektir.'' hükmüne istinaden yerleştirilemediniz.
12AHMET SAİD APAYDINSAĞLIK TEKNİKERİİLK VE ACİL YARDIMYALVAÇ 2 NOLU ASHİİlan metninin 8. maddesinin b) bendinde geçen; ''663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 45/A maddesi gereğince görev yapanlar ile bu kanuna tabi atanıp sözleşmeli statüde üç yıl çalışma süresini doldurarak; 657 Sayılı DMK’nın 4/A maddesine tabi ataması yapılanlardan bu statüde kura son başvuru tarihi itibari ile 1 yıl çalışma süresini tamamlamamış personelin başvuruları kabul edilmeyecektir.'' hükmüne istinaden yerleştirilemediniz.
13DEVRAN ÖZCANSAĞLIK TEKNİKERİİLK VE ACİL YARDIMSÜTÇÜLER 2 NOLU (AYVALIPINAR) ASHİİlan metninin 5. maddesinde geçen; ''Başvuruda bulunan personelin ayrılmaları halinde görev yaptığı kurumunun personel dağılım cetveline göre doluluk oranının unvan ve branşında %60’ın altına düşmesi durumunda başvuru formları işleme alınmayacaktır.'' hükmüne istinaden yerleştirilemediniz.
14FERAY YILDIRIMSAĞLIK MEMURU İLK VE ACİL YARDIMSÜTÇÜLER 1 NOLU ASHİİlan metninin 5. maddesinde geçen; ''Başvuruda bulunan personelin ayrılmaları halinde görev yaptığı kurumunun personel dağılım cetveline göre doluluk oranının unvan ve branşında %60’ın altına düşmesi durumunda başvuru formları işleme alınmayacaktır.'' hükmüne istinaden yerleştirilemediniz.
15CÜNEYT YILMAZTÜRKSAĞLIK TEKNİKERİİLK VE ACİL YARDIMSÜTÇÜLER 2 NOLU (AYVALIPINAR) ASHİİlan metninin 5. maddesinde geçen; ''Başvuruda bulunan personelin ayrılmaları halinde görev yaptığı kurumunun personel dağılım cetveline göre doluluk oranının unvan ve branşında %60’ın altına düşmesi durumunda başvuru formları işleme alınmayacaktır.'' hükmüne istinaden yerleştirilemediniz.
16HARUN ŞAHİNSAĞLIK TEKNİKERİİLK VE ACİL YARDIMULUBORLU 1 NOLU ASHİİlan metninin 5. maddesinde geçen; ''Başvuruda bulunan personelin ayrılmaları halinde görev yaptığı kurumunun personel dağılım cetveline göre doluluk oranının unvan ve branşında %60’ın altına düşmesi durumunda başvuru formları işleme alınmayacaktır.'' hükmüne istinaden yerleştirilemediniz.
17HATİCE BULUTSAĞLIK MEMURU İLK VE ACİL YARDIMULUBORLU İLÇE DEVLET HASTANESİİlan metninin 5. maddesinde geçen; ''Başvuruda bulunan personelin ayrılmaları halinde görev yaptığı kurumunun personel dağılım cetveline göre doluluk oranının unvan ve branşında %60’ın altına düşmesi durumunda başvuru formları işleme alınmayacaktır.'' hükmüne istinaden yerleştirilemediniz.