29 Ekim Dünya İnme Günü Etkinlikleri
01 Kasım 2023

Isparta ilinde29 Ekim “Dünya İnme Günü” münasebetiyle il genelinde “İnmeden Daha Güçlüyüz” teması ile farkındalık çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Basın bildirisi yerel basın ile paylaşılmış, il merkezi ve ilçelerimizde hizmet veren Toplum Sağlığı Merkezlerimiz ve Hastanelerde konu ile ilgili toplum bilgilendirme çalışmaları, broşür dağıtımı, dijital ekranlar ile bilgilendirme görsellerinin yayınlanması, etkinliklerin kurum sosyal medya hesaplarında  yayınlanması faaliyetleri gerçekleştirilmiştir.

Isparta Şehir Hastanesinde görevli Nöroloji Uzmanı Dr. Mehmet Cem DÖNMEZ tarafından 30.10.2023 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda inme ve serebrovasküler hastalıklar ile ilgili bilgi düzeyinin arttırılmasına yönelik Aile Hekimlerine zoom eğitimi yapılmıştır.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında yer alan Megalightta İnme ile ilgili afişlerin gösterimi sağlanmıştır.

• inme1.jpeg
  • inme 2.jpeg