2023 Yılı Kasım Dönemi Isparta İli İsteğe Bağlı İl İçi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası Sonucu
14 Kasım 2023

2023 Yılı Kasım Dönemi Isparta İli İsteğe Bağlı İl İçi Yer DeğiştirmeSuretiyle Atanma Kurası Sonucu

Yerleşenler Listesi

S.N.

ADI SOYADI

UNVAN

BRANŞ

GÖREV YERİ

YERLEŞTİRİLDİĞİ YER

HİZMET PUANI

1.

İsmail ŞEN

ŞEHİT YUNUS EMRE DEVLET HASTANESİ

16.396

2.

Fazıl KARAGÖZ

ULUBORLU İLÇE DEVLET HASTANESİ

30.409

3.

ÖZLEM KUNTBİLEK

HEMŞİRE

EĞİRDİR KEMİK EKLEM HAS. TED. VE REH. HAST.

36.358

4.

Hatice KORKMAZ ÇETİNTAŞ

YALVAÇ İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ HÜYÜKLÜ SAĞLIK EVİ

7.545

5.

Serap ÇAKMAK

EBE

EĞİRDİR KEMİK EKLEM HAS. TED. VE REH. HAST.

34.442

Yerleşemeyenler Listesi

S.N.

ADI SOYADI

UNVAN

BRANŞ

GÖREV YERİ

AÇIKLAMA

1.

Hamide YAVUZ

ŞARKİKARAAĞAÇ DR. SADETTİN BİLGİÇ DEVLET HASTANESİ

İlan metninin 11. maddesinde geçen; ''. Kuraya başvuran sağlık personelinin yerleştirme işlemleri 01/07/2023 tarihine göre hesaplanan ve ilan edilen hizmet puanları esas alınarak yapılacaktır. '' hükmüne istinaden yerleştirilemediniz.

2.

Emre SEZER

ŞARKİKARAAĞAÇ DR. SADETTİN BİLGİÇ DEVLET HASTANESİ

3.

Ayşe Gül ERTÜRK

YALVAÇ DEVLET HASTANESİ

İlan metninin 5. maddesinde geçen; ''Başvuruda bulunan personelin ayrılmaları halinde görev yaptığı kurumunun personel dağılım cetveline göre doluluk oranının unvan ve branşında %80’in altına düşmesi durumunda başvuru formları işleme alınmayacaktır.'' hükmüne istinaden yerleştirilemediniz.

4.

Büşra YILDIZ