Sayın Valimiz Aydın BARUŞ'un İl Sağlık Müdürlüğümüze ziyareti
05 Nisan 2024

Sayın Valimiz Aydın BARUŞ kurum ziyaretleri kapsamında İl Sağlık Müdürlüğümüze ziyaret gerçekleştirmiştir.

Ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Nazif AYDIN başta olmak üzere, Isparta Şehir Hastanesi, Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimleri, Başhemşireleri ve İdari Müdürleri ile İl sağlık Müdürlüğü Başkan, Başkan Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Uzmanlar hazır bulunmuşlardır.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Nazif AYDIN tarafından ilimizdeki sağlık hizmetlerinin durumu hakkında bir sunum gerçekleştirilmiş, Sayın Valimize, ilimizin demografik yapısı, nüfus dağılımı, birinci ikinci ve üçüncü basamak sağlık personellerinin sayısı, tıbbi cihaz durumu, hastanelerinin kapasitesi doluluk oranları, randevu durumu, yoğun bakım kapasite ve doluluk oranları, Acil Sağlık Hizmetleri, 112 istasyonları, UMKE ve sevk edilen hastaların durumu, özel sağlık tesisleri, üniversite hastaneleri muayene oranları, acil başvuran hastaların sevki, aile sağlığı merkezleri, sağlıklı hayat merkezleri, toplum sağlığı hizmetleri hakkında detaylı bilgilendirme yapılmıştır .

Ayrıca Merkez ve İlçelerimizdeki sağlık tesislerinin değerlendirmesi yapılarak, gerçekleşmiş ve yapılması devam eden yatırımlar hakkında bilgi veren İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Nazif Aydın, İlimizin sağlık hizmetleri noktasında güçlü ve zayıf yönlerini Sayın Valimiz ile değerlendirmelerde bulunmuştur.

Ziyaretlerinde, Sayın Valimiz Aydın BARUŞ sağlık hizmetlerinin vatandaşlarımıza kesintisiz verilmesi gereken en önemli hizmetlerden olduğunu, bu konuda gayret ile çalışılmaya devam edilmesi gerektiğini belirterek sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini bildirmiştir.

Sayın Valimiz Aydın BARUŞ,  tüm sağlık çalışanlarının Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutlayarak kurumumuzdan ayrılmıştır.

• .