ŞEHİR HASTANESİ 1. YILINI KUTLAMA TÖRENİ
21 Mart 2018

İlimizde Cumhuriyet tarihimizde tek seferde ve en kısa sürede yapılan en büyük yatırım bütçesine sahip olan Şehir Hastanesinin 20 Mart 2018 tarihinde açılışının 1. Yılını kutlama töreni düzenlenmiştir.Şehir Hastanesinin 1. Yılını kutlama törenine   Sayın Valimiz Şehmus GÜNAYDIN, T.B.M.M. Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta Milletvekilimiz Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanı Sait ÇELEBİ, AKFEN İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim AKIN, Aydın, Burdur,  Tekirdağ, İl Sağlık Müdürlerimiz, Basın temsilcileri, il ve ilçe siyasi parti yetkilileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, il ve ilçe kamu kurumu müdürleri katılmışlardır.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kutlama Töreninde önce Şehir Hastanesinin bir yıl içinde yapılan çalışmaları, hastanenin istatistik bilgileri sinevizyon gösterisi ile katılımcılara anlatıldı. Sonra İl Sağlık Müdürü Dr.Mehmet KARAKAYA’nın açılış konuşmasıyla başlayan törende, Şehir Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Feridun Ruşen KESKİN, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanı Sait ÇELEBİ, T.B.M.M. Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta Milletvekilimiz Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ ve Sayın Valimiz Şehmus GÜNAYDIN konuşmalarını yapmışlardır.

Şehir Hastanesinin ilk aşamasından bugüne gelmesinde emeklerini hiç esirgemeyen Sayın Valimiz Şehmus GÜNAYDIN, T.B.M.M. Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta Milletvekilimiz Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ ve Bakanlığımız adına Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanı Sait ÇELEBİ’ye plaketleri takdim edilmiştir.

Şehir Hastanesinin 1. Yılı adına yapılan tören, pasta kesimi sonrası sona ermiştir.