Hemşireler Günü Isparta Şehir Hastanesi’nde Kutlandı.
13 Temmuz 2018

Hemşireler Günü, Isparta İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet KARAKAYA, Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. F. Ruşen KESKİN, AKFEN yöneticileri,  Isparta İl Sağlık Müdürlüğü ve Hastane yöneticileri ile birlikte hemşirelerimiz ve sağlık çalışanlarımızın katılımıyla Isparta Şehir Hastanesi’nde kutlandı.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet KARAKAYA, Isparta Şehir Hastanesinin geldiği başarılı noktaya değinerek sağlığın bir ekip işi olduğunu ve büyük bir sevgi ve gayretle görev yapan hemşirelerimiz olmadan başarının mümkün olmadığını belirterek gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı tüm sağlık çalışanları ile birlikte bu onurlu mesleğe gönül veren hemşirelerimize teşekkür etti.
Şehir Hastanesi Hemşirelerinden oluşan tiyatro ekibinin hazırladığı tiyatro gösterisinin ardından bu yıl içerisinde emekli olan 46 hemşiremize plaketleri verildi.

• ET48 (1).JPG
  • ET48 (2).png