ASKOM 2017 YILI MAYIS HAZİRAN AYLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
26 Nisan 2021

ASKOM 2017 YILI MAYIS HAZİRAN AYLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

ASKOM (İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) ve Hastaneler Arası Sevkleri Değerlendirme ve Denetleme Komisyonu, 2017 yılı Mayıs Haziran ayları ASKOM değerlendirme toplantısı düzenledi.

28 Temmuz 2017 tarihinde saat 14:30’da İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet KARAKAYA başkanlığında, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin YAVUZ, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Süleyman ÇULLA, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Nejat HUNİ, İlçe Sağlık Müdürleri ile Merkez ve İlçe Devlet Hastaneleri Başhekimlerinin katılımıyla ASKOM (İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) ve Hastaneler Arası Sevkleri Değerlendirme ve Denetleme Komisyonu 2017 yılı Mayıs ve Haziran ayları değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Bu değerlendirme sonucunda, Acil Sağlık Hizmetleri işleyişinin daha kaliteli ve nicelikli olması yönünde Bakanlığımız talimatları doğrultusunda düzenlemeler yapıldı.