İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile 17.01.2022 / 18.01.2022 tarihlerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda ile Millî Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim ve öğretim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren yemekhane, kantin, kafeterya, büfe, çay ocağı gibi gıda işletmelerinde görevli 226 personele “Okul Yemekhane ve Kantin Çalışanlarına Dair Özel Hijyen Kuralları Eğitimi” İl Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Birimi personeli Hemşire Helma APAYDIN ve Diyetisyen Yasemin DEMİRBİLEK tarafından insan sağlığının korunması, sağlıklı yaşam, besin zehirlenmeleri, iş sağlığı ve güvenliği başlıkları ile gerçekleştirilmiştir.