2018 Yılının İlk Bölge Askom Toplantısı İlimizde Yapıldı
30 Mart 2018

2018 Yılının İlk Bölge Askom Toplantısı İlimizde Yapıldı

Isparta Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda Antalya ve Burdur İl Sağlık Müdürlüğü temsilcilerinin katılımlarıyla Acil Sağlık Koordinasyonu Merkezi (ASKOM) toplantısı yapıldı.

ASKOM toplantısı Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal HÜLÜR Başkanlığında İlimizde gerçekleştirildi.

Toplantıya Isparta İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet KARAKAYA, Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal HÜLÜR, Burdur İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Reha Sermet AYGÖREN Isparta, Antalya ve Burdur İl Sağlık Müdürlüğü Başkan, Başkan Yardımcıları, İl Ve İlçe Hastaneleri Başhekimleri, İl Ambulans Servisi Başhekimleri Ve Birim Sorumluları katıldı. Toplantıda bölge illerin yoğun bakım yatak sayıları, hasta sevkleri, hastaneler arası sevkler, primer vaka redleri  ve personel durumu ile ilgili sorunları değerlendirilip çözüm önerileri oluşturuldu.

Bir sonraki Bölge ASKOM toplantısının Burdur ilinde yapılması kararlaştırıldı.